Nyhetsbrev januari

Då var vintern här på allvar i hela landet och nu går vi i rask takt mot ljusare tider. Vi hoppas pigga upp dig med två nya ekologiska teer.

Den första nyheten är ett grönt te som heter Silvery Pearl Mountain. De noga utvalda tebladen har rullats för hand till små pärlor. På så sätt behåller tebladen sin fina smak. Det har en mild och lätt ton med en sötaktig karaktär. Ett måste att prova för dig som älskar grönt te.

Den andra nyheten är Darjeeling FTGFOP1 Makaibari, ett svart Second Flush av toppkvalitet. Teplantagen är känd för att vara den första biodynamiska i världen. De mörka bladen har inslag av silvertoppar. Och smaken är komplett, mjuk och aromatisk. Du hittar det bland våra svarta teer.

Snart Alla Hjärtans Dag

Till sist vill vi påminna dig om att Alla Hjärtans Dag närmar sig. Vad passar då bättre än att skicka ett Tlegram till en vän? Två goda teer och en hälsning värmer gott i kylan. Du kan beställa ditt Tlegram här redan idag och ange 14 februari som leveransdatum. Då skickar vi det dagen innan så att det kommer fram i rätt tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s